Reparatie

Alle voorkomende nokkenas-reparatie’s voor benzine-, diesel-, hybride- of LPG-motoren. Wij helpen u gegarandeerd op weg!

Lees meer

Richten

Elke nokkenas wordt na reparatie gecontroleerd op rechtheid en zo nodig opnieuw gericht.

Lees meer

Inspectie

Bij schade aan nokkenassen zijn wij in staat om door middel van een inspectie een oordeel te geven of het haalbaar en rendabel is om een reparatie uit te voeren.

Lees meer

Reparatie service

Nokkenas, krukas of turbineas beschadigd? Dan bent u bij een Inducam aan het beste adres.
Inducam repareert al uw beschadigde assen deskundig en zorgt ervoor dat kapotte onderdelen gerepareerd worden naar de beste norm. Inducam maakt uitsluitend gebruik van beproefde materialen en een in eigen huis ontwikkelt laselektroden waarmee aan de hoogste eisen kan worden voldaan.
Zo zorgt Inducam ervoor dat u zo snel mogelijk weer up & running bent!

Trucks en transport

Inducam verzorgt voor diverse vrachtwagenmerken de reparatie’s aan de nokken- en krukassen. Denk hierbij aan Mercedes, Volvo, Scania, DAF en M.A.N. maar natuurlijk kunnen wij voor ieder merk, jong of oud uw nokkenas reparatie tot in de puntjes verzorgen.

Scheepvaart

Als merkonafhankelijke nokkenas-specialist adviseren wij u graag over de juiste behandeling van uw beschadigde loopoppervlak. Het sleutelwoord hierbij is kwaliteit. Op basis van uw wensen brengen wij uw kapotte nokkenas, krukas etc. weer in absolute nieuwstaat.

Warmtekracht (WKK)

De WKK is de laatste decennia voor veel tuinbouwondernemers het belangrijkste middel geweest om de kosten van warmte en elektriciteit acceptabel te houden en energie te besparen. De ontwikkeling van gasmotoren was daarbij vooral gericht op het terug leveren van elektriciteit en het leveren van warmte. Inducam heeft uitgebreide ervaring in het herstellen van beschadigde WKK-nokkenassen!

Neem voor meer informatie contact met ons op

Motorsport

Optimaal vermogen uit uw raceblok!

Dankzij de jarenlange ervaringen opgedaan in de race- en rallysport kunt u samen met Inducam het onderste uit de kan krijgen qua vermogen uit elk motorblok. Inducam optimaliseert uw nokkenas voor elke tak van motorsport en levert bovendien ook nieuwe nokkenassen. Met Inducam is de weg naar het podium een stuk sneller bereikt! Zowel voor circuit als marathonrally, optimale preparatie voor het best denkbare resultaat.

La Carrera Panamericana

Inducam prepareerde voor de Carrera Panamericana deze Austin Healey 3000 zowel motorisch als qua rally-eigenschappen. Met een 1ste plaats in de klasse en een 5de over-all klassering een mooie prestatie!