Reparatie

Richten

Inspectie

Voorbeelden van onze werkzaamheden

Auto's

Revisie en restauratie
van alle nokkenassen

Met name de ervaring van Inducam in de motorsportwereld biedt de basis voor een vakkundig advies om uw wensen voor uw oldtimer of racewagen.

Trucks

Optimale krukas en
nokkenas revisie

Voor alle grote truck merken behandelen we nokkenassen. Maar ook de minder bekende en exotische merken hebben weinig geheimen voor ons. En u kun weer jarenlang vertrouwen op de nokkenassen die door Inducam weer in absolute nieuwstaat zijn gebracht.

Tractor Pulling

Hoge prestatie's,
hoge eisen

Bij tractor pulling wordt het maximale geëist van de motor. De motor opereert op de rand van de maximaal haalbare mechanisch eigenschappen en daarmee ook de nokkenassen. Inducam adviseert hier hoe deze mechanische eigenschappen te verhogen om meer prestaties en betrouwbaarheid te krijgen.

Maritieme sector

Scheepsmotoren en Generatoren

In de maritieme sector, waar tijd geld is, is de hands-on mentaliteit van Inducam een factor waar al jaren op vertrouwd word. Nationaal en internationaal reviseert Inducam zowel voor leveranciers als rederijen.

Warmtekracht-koppelingen

Tuinbouw en industrie

Aardgasmotoren in warmtekrachtkoppelingen zijn niet meer weg te denken in deze takken van bedrijvigheid. Waar betrouwbaarheid en kwaliteit de basis vormen voor continuïteit is Inducam uw partner!

Expertise

Vakkundig op elk gebied!

Door onze jarenlange ervaring kunnen we voor elke sector een revisie oplossing bieden. Voor vakkundige reconditionering bent u bij Inducam aan het juiste adres.

U ontvangt altijd een prijsopgave vooraf, zodat u vooraf weet wat de kosten zijn.