Reparatie

Alle voorkomende nokkenas-reparatie’s voor benzine-, diesel-, hybride- of LPG-motoren. Wij helpen u gegarandeerd op weg!

Lees meer

Richten

Elke nokkenas wordt na reparatie gecontroleerd op rechtheid en zo nodig opnieuw gericht.

Lees meer

Inspectie

Bij schade aan nokkenassen zijn wij in staat om door middel van een inspectie een oordeel te geven of het haalbaar en rendabel is om een reparatie uit te voeren.

Lees meer

Voorbeelden van onze werkzaamheden

Auto’s

Revisie en restauratie van alle nokkenassen

Met name de ervaring van Inducam in de motorsportwereld biedt de basis voor een vakkundig advies om uw wensen voor uw oldtimer of racewagen.

Trucks

Optimale krukas en nokkenas revisie

Voor alle grote truck merken behandelen we nokkenassen. Maar ook de minder bekende en exotische merken hebben weinig geheimen voor ons. En u kun weer jarenlang vertrouwen op de nokkenassen die door Inducam weer in absolute nieuwstaat zijn gebracht.

Tractor pulling

Hoge prestatie’s, hoge eisen

Bij tractor pulling wordt het maximale geëist van de motor. De motor opereert op de rand van de maximaal haalbare mechanisch eigenschappen en daarmee ook de nokkenassen. Inducam adviseert hier hoe deze mechanische eigenschappen te verhogen om meer prestaties en betrouwbaarheid te krijgen.

Maritime sector

Scheepsmotoren en generatoren

In de maritieme sector, waar tijd geld is, is de hands-on mentaliteit van Inducam een factor waar al jaren op vertrouwd word. Nationaal en internationaal reviseert Inducam zowel voor leveranciers als rederijen.

Warmtekrachtkoppelingen

Tuinbouw en industrie

Aardgasmotoren in warmtekrachtkoppelingen zijn niet meer weg te denken in deze takken van bedrijvigheid. Waar betrouwbaarheid en kwaliteit de basis vormen voor continuïteit is Inducam uw partner!